top of page

STÄNGT!

Välkommen till
hällberget.png
10 år med Hällbergets Äventyr har varit givande, lärorika och otroligt roliga.
Efter 10 år har beslutet fattats att klätterparken kommer att läggas ner. Tanken var att stänga klätterparken efter sommaren men på grund av skicket på banorna kommer klätterparken att stängas redan den 1:a augusti.
 
Hällbergets Äventyr vill tacka alla besökare för fantastiska upplevelser. Ni har givit energi och utmanat er själva på ett sätt som ni ska vara stolta över. Tack än en gång till er alla.

OM HÄLLBERGETS ÄVENTYR

Höghöjdsbanan

Äventyrsparken byggdes upp och tog emot de första kunderna 2012.

Hällbergets Äventyr vänder sig till bland annat företag, skolor, idrottsföreningar, konfirmander eller privatpersoner.

Hos oss kan du utmana dig både fysiskt och psykiskt genom att utmana dig själv i olika höghöjdsbanor där du tar dig igenom olika hinder och balansövningar, hela tiden säkert fastspänd i din sele. Du ska känna att du har gjort ditt bästa, vara nöjd och stolt över dig själv efteråt. Med hjälp och stöd av kamrater, kollegor, klasskamrater, familjemedlemmar och våra guider kommer du att klara mer än vad du tror.

 

Team-aktiviteter

Skulle ni vilja ha ett alternativ till höghöjdsbanan kan er grupp boka en team-aktivitet.

Team-aktiviteterna är kamratövningar som ger känslan av att göra någonting tillsammans där alla är enbit i ett pussel där alla bitar är lika viktiga. Det är en rolig och annorlunda utmaning som kan bidra till att skapa en bättre stämning i gruppen och så ett frö för hur viktigt det är att samarbeta. Kamratövningarna är fristående stationer som utför man i grupp på 5-6 personer.

Aktiviteterna passar för alla, från 4 år till vuxen.

HITTA TILL OSS

För bokning:

Sara:   (+46)70-366 21 26  

​eller maila:

info@hallbergetsaventyr.se

Du kan även använda formuläret nedan.

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig snarast!

contact
bottom of page